call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd
Telèfon: +86-533-4200240
Correu electrònic: shuangying44858@163.com
Categoria de producte
News
Casa > Notícies > Contingut

S'utilitzarà el sulfat d'alumini industrials?

Sulfat d'alumini industrials és una pols blanca orthorhombic vidre, però durant molt de temps, es farà cas groc, llavors si és groc encara poden utilitzar-lo? La següent és la resposta a això.

Primer, les raons del groc

El ferro ferrós exposat a l'aire i la seva solució aquosa són més propensos a convertir groc. Això és degut a l'exposició de verd catlinita en l'aire és meteorització, sulfat de ferro en el ferro per la reductora, amb l'aire en contacte amb l'aire fàcilment oxigen o altres substàncies oxidants oxidades sulfat fèrric. La seva fórmula molecular canvis, des del ferro bivalent original canviar ferro trivalent. El color també canviarà de l'original blau / verd groc o marró. Especialment en les humides i humits, la taxa d'oxidació s'accelerarà, més probablement per produir fenomen de color groguenc. Amb l'augment en el grau d'oxidació, lentament formant un bloc, com una pedra com una pedra.

El sulfat de alumini industrials oxidada utilitzada per regar la planta no produeix efectes adversos, però el seu efecte és llunyà menys que abans del deteriorament. Perquè la planta és absorbit pels ions ferrosos, i en aquest moment la majoria dels ions de metalls fèrrics són oxidats en ions de ferro trivalent, no fàcilment absorbit per les plantes. Però si es fa servir finalitats aigües residuals tractament decolorization o coagulació, llavors el ferro fèrric i fèrric seu efecte coagulació no és molta diferència i restaurar l'efecte decolorization de ferro fèrric no té.

Segon, per evitar que el mètode groc

Millorar el segell d'envasament, reduir el contacte amb l'aire i posar a un lloc sec. El líquid producte és recomanat amb l'ús actual, o en la solució a les ungles, ferro, pols de ferro. També no posa productes químics alcalins amb fertilitzants alcalins, químics oxidants i sulfat d'alumini industrials col. locats junts o preparació de coagulació, és feble àcid reacciona amb productes químics alcalina conduir a la pèrdua d'efecte.


Contacti amb nosaltres
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan dist., Zibo, Shandong, Xina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd