call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd
Telèfon: +86-533-4200240
Correu electrònic: shuangying44858@163.com
Categoria de producte
News
Casa > Notícies > Contingut

Tractament d'aigües de rebuig comunament utilitzat Farmàcia

Tractament d'aigües de rebuig comunament utilitzat Farmàcia:

⑴ floculant: de vegades anomenada coagulant, pot ser utilitzat com un mitjà per enfortir la separació sòlid-líquid, per a la primària solució dipòsit, tractament d'aigües de rebuig, la segona decantació tanc, tanc de flotació i tractament de tres nivells o procés de processament profund.

⑵ coagulant: auxiliar floculant juguen un paper en l'enfortiment de l'efecte de coagulació.

L'agent ⑶ condicionat: també conegut com agent de deshidratar-se per al tractament de l'excés de fangs abans de la deshidratació, les varietats inclouen la part anterior del coagulant i floculant.

⑷ demulsifier: de vegades anomenada agent poden ser la desorció, principalment utilitzat per emulsified oli que contenen pre-tractament d'aigües residuals oliós, que inclou la part de dalt del coagulant i floculant.

Antiespumants ⑸: s'utilitza principalment per eliminar l'aireació o mescla de procés en l'aparició de gran quantitat d'escuma.

Agent d'ajustament de pH ⑹: per la d'aigües residuals àcides i alcalines aigües residuals pH ajustat a neutre.

(7) oxidatiu agent reductor: S'utilitza per al tractament d'aigües residuals industrials que contenen substàncies oxidants o substàncies reductores.

Desinfectant ⑻: utilitzat en el tractament d'aigua de rebuig després de la descàrrega o la reutilització abans de desinfecció.

Classificació de tractament d'aigües de rebuig

Segons el grau de tractament, pèrdua de tractament d'aigües (principalment aigües residuals urbanes i algunes aigües residuals industrials) es poden dividir en tres nivells.

La tasca del tractament primari és treure el sòlid contaminant a l'estat de suspensió de les aigües residuals. Amb aquesta finalitat, l'ús de tractament físic. Després del tractament primari, la proporció de supressió de sòlids suspesos es 70% ~ 80%, mentre que la taxa d'eliminació de demanda bioquímica d'oxigen (DBO) és només aproximadament un 25% ~ 40%, el grau de purificació d'aigües residuals no és alt.

La tasca de tractament secundari és substancialment eliminar els contaminants orgànics de les aigües residuals. BOD de prendre com a exemple. Després del tractament secundari, la DBO en les aigües residuals

Supressió del 80% i el 90%, com el tractament d'aigües residuals urbanes de contingut de DBO de l'aigua pot ser menys de 30 mg / l. pèrdua d'aigua tractament més de les diverses unitats de processament per al tractament biològic aerobi pot complir aquest requisit.

La tasca del tractament terciari és treure més contaminants que no han estat remoguts pel tractament secundari, incloent-hi matèria orgànica, el fòsfor, nitrogen i soluble matèria inorgànica que els microorganismes no s'han deteriorat.

Nivell 3 processament és sinònim de processament avançat, però els dos no són exactament el mateix. Tractament de tres etapes és un tractament de dues etapes, per tal de treure un determinat contaminant de les aigües residuals, com el fòsfor, nitrogen, etc. i afegir una o més unitats de processament; tractament avançat es basa sovint en recuperació d'aigües residuals, pèrdua d'aigua tractament complexos per a la finalitat, després el tractament secundari de la unitat de processament addicional o sistema. Tercer nivell de processament costós, gestió també és més complex, però pot fer ple ús dels recursos hídrics. Alguns països han construït algunes aigües residuals plantes de tractament.


Contacti amb nosaltres
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan dist., Zibo, Shandong, Xina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd