call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd
Telèfon: +86-533-4200240
Correu electrònic: shuangying44858@163.com
Categoria de producte
News
Casa > Notícies > Contingut

Paperers que poden ser coberts amb fermesa a la superfície de l'objecte

Fabricació de paper és una barreja química que pot ser fermament cobert en la superfície de l'objecte, protegit, decorat, marcats i altres usos especials. Indústria de pintura de la Xina més autoritat "tecnologia de pintura" és un llibre que es defineix com: "capa de pintura és un material, aquest material pot ser utilitzat en procés de construcció diferents sobre la superfície de l'objecte, la formació d'adhesió forta, amb un cert força, contínua de la formació de la pel·lícula coneguda com la capa, també conegut com la pel lícula de pintura o revestiment.

Recobriment de pintura en general es compon de materials formant cinema, farcits (pigment), dissolvents, additius i altres quatre components. Requeriment rendiment, de vegades que els ingredients canviarà lleugerament, com el vernís sense pigment, en pols pot ser cap dissolvent.

La formació de la capa pertanyent a materials polímers químics orgànics, pertany al tipus de compostos de polímer. D'acord amb la classificació de productes químics moderns, revestiments de pintura són productes de químics fins. Revestiments de pintura moderna gradualment convertint en un material Enginyeria versàtil i una indústria important a la indústria química.

Una breu història dels recobriments de pintura

Fabricació de paper és una barreja de materials orgànics o inorgànics per decorar i protegir objectes. L'origen de la fabricació de Paper és concloent. BC 6000 anys, la Xina ha estat utilitzats compostos inorgànics i pigments orgànics mixt pintura per rostir a millorar. El 1500 aC, en coves franceses i espanyoles, recobriments de pintura s'han utilitzat per la pintura i decoració. El 1500 aC, els egipcis fa ús de tints com indi i Rubiales blau i pintura vermella, però aquesta pintura és encara molt imperfecta. Segle XVIII, a causa del desenvolupament i utilització d'oli de llinosa i òxid de zinc, el ràpid desenvolupament de la indústria de recobriments de pintura.

Al segle XX, el procés de recobriment de pintura ha estat un important desenvolupament, hi ha una major adhesió, major brillantor, ignífugs, resistència a la corrosió i l'estabilitat tèrmica de diversos colors de fabricació de Paper, pintura més primerenca dels olis vegetals com el matèria principal, es diu "Fabricació de Paper", com ara la salut de l oli de tung cuit eco original. Si els materials naturals tradicionals com exte de productes de pintura, o desenvolupament moderna de productes químics sintètics com a matèries primeres, productes de la pintura, són materials orgànics polimèrics químics, la formació de la capa és un tipus de polímer compost. D'acord amb la classificació de productes químics moderns, la pintura és una fina productes químics. Recobriments moderns s'estan convertint gradualment en un material Enginyeria versàtil, una indústria important a la indústria química.


Contacti amb nosaltres
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan dist., Zibo, Shandong, Xina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd