call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd
Telèfon: +86-533-4200240
Correu electrònic: shuangying44858@163.com
Categoria de producte
News
Casa > Notícies > Contingut

Sulfat d'alumini industrials pot ser la raó de l'eliminació d'aigües residuals

El paper de Industrial alumini sulfat molt, pot ser a més de fòsfor, Xiao Bian perquè tothom pugui introduir les raons.

Sulfat d'alumini industrials en aigües residuals poden ser utilitzats per l'eliminació de fòsfor, que és a causa de la seva pròpia àcids i agents àcids amb el valor de PH de les aigües residuals i continuar hidròlisi. El grup carboxil està formada per formar un carboxil de dinuclearspolinuclears complex que reacciona amb el orthophosphate en aigua per produir un precipitat de fosfat per aconseguir l'efecte d'eliminació de fòsfor.

Fòsfor en aigües residuals es pot dividir en tres tipus de orthophosphate, fòsfor parcial i fòsfor orgànic. El fòsfor positiu és fàcilment reaccionat amb calç, sulfat d'alumini industrials i així successivament per produir fosfat de classificació. Per tant, quan s'elimina el fòsfor químic de les aigües residuals, es realment treu només a l'aigua. Mentre el fòsfor parcial i fòsfor orgànic no és fàcils de desenganxar amb aigua, no amb la reacció de coagulant anivelli per produir sediment. En aquest sentit, en el tractament d'aigües residuals, l'ús de manera bioquímic, a través de l'adsorció microbiana, degradació, conversió serà parcial fòsfor, fòsfor orgànic es converteix en orthophosphate per aconseguir el propòsit d'eliminació de fòsfor.

Per la contaminació de fòsfor de les aigües residuals, farem servir per dur a terme eliminació de fòsfor, per tal d'aconseguir millors resultats de tractament i estalviar costos de processament Industrial sulfat d'alumini.

Sulfat d'alumini industrials a una determinada temperatura, per jugar el seu màxim benefici, el següent per a tothom a parlar:

S'ha trobat que quan la temperatura està per sota de 5 ° C, la taxa d'hidròlisi de la PAC és lent i la seva estructura molecular canvia d'estat actiu a l'estat estacionari o inactiu. Quan la temperatura és de 5-20 ℃, l'estructura de sulfat d'alumini industrials és que les molècules més estables, especialment a la temperatura de l'aigua uns 20 ℃, pot fer hidròlisi ràpida PAC i la temperatura a-5 ℃, l'estructura molecular amb l'activitat lent parada, la taxa d'hidròlisi alentit i la velocitat de reacció dels contaminants en l'aigua és també lent, és difícil de catlinita forma. A més, la temperatura és massa baixa augmentarà la viscositat de l'aigua, floculació reacció és lenta, l'efecte de sedimentació es debilita, més difícil de xocar amb els altres, cohesió, fina de partícules de catlinita floc.

A l'hivern fred del Nord, podeu unir-se a la farmàcia a les 10h sobre o al voltant de 3 h. Quan la temperatura és massa alt, la velocitat d'hidròlisi PAC i la velocitat de reacció de contaminants de l'aigua és massa ràpid, va augmentar la formació de flòculs més petit, fort hidratació, contingut de humitat de fangs, costos de tractament de fangs. Sulfat d'alumini industrials també pot ser en la inactivació d'alta temperatura, pot no jugar el seu paper de floculació de polímer. Per tant, quan s'utilitzen sulfat d'alumini industrials, es pot controlar la temperatura per sobre 5 ℃, preferentment al ℃ ℃ 20 -50, és a dir, sota temperatura normal, com més gran sigui la temperatura, la més intensa la Brownià moviment, més ràpid la velocitat de reacció.


Contacti amb nosaltres
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan dist., Zibo, Shandong, Xina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan guanyar-guanyar Chemicals Co Ltd